Law & Wolf Music Projects

Ferry De Wolf

                                               presents

THE FERRY SHOW

THE LYNDA LAW RADIO SHOW

THE WOLF Country HOT 20

A MATTER OF TIME

juni 2018


A Matter Of Time van LAW & WOLF Music Projects met een YouTube kijkdichtheid van 30.000 views na amper 4 weken sinds de release op 28 juni 2018.

Deze video is een "video" in de breedste zin van het woord. Laat je meeslepen in een muzikaal avontuur van verraad, loyaliteit, gerechtigheid en vriendschap. In deze Belgische muziekvideo wil Lynda LAW haar respect en liefde uitdrukken voor België en haar inwoners.

AM I EVER GONNA FALL IN LOVE

februari 2018

 

Met deze video wilden we opnieuw aansluiten met de gouden Disco jaren 70, maar met een moderne "touch". Haal je plateauschoenen maar boven voor een onvergetelijke reis in een heuse UFO !

DON'T CRY FOR ME

december 2017

 

Dit lied heeft een persoonlijke betekenis voor Lynda.

De opnames van de video vonden plaats in België

I LOOK TO YOU

oktober 2017


Lynda in een gevoelige ballade die je raakt tot in het diepst van je ziel.

Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden.


WOLF 2013-2019